meriți să fii surprins
Fursecuri cu portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
100 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
2 lingurite lingurita Coaja de portocala Coaja de portocala
1 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
0,5 bucati bucata Suc de portocale Suc de portocale
350 g g Faina Faina
1 lingurite lingurita Turmeric Turmeric
10 g g Praf de copt Praf de copt
Zahar brun Zahar brun
Zahar pudra Zahar pudra

Fursecuri cu portocale

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(410)

Mod de preparare

Pune untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol. Adauga zaharul pudra si omogenizeaza foarte bine cu ajutorul unei spatule. Adauga zaharul vanilinat, coaja de portocala, oul (intreg), galbenusul, sucul de portocala si mixeaza bine. Adauga faina, turmericul si praful de copt. Amesteca totul cu o spatula. Da amestecul obtinut la frigider pentru 30 de minute.

Din aluatul scos de la frigider, incepe sa formezi fursecurile cu ajutorul unei lingurite. Ia cate o lingurita din aluat, formeaza o bila, tavaleste-o prin zahar brun, apoi prin zahar pudra si pune bilele formate pe un tocator.

Cand ai terminat tot aluatul, pune bilele din nou la frigider pentru inca 15-20 de minute.

Dupa cele 20 de minute, pregateste o tava tapetata cu hartie de copt, transfera bilele de aluat in tava si da-le la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 175°C, cu ventilatie, pentru 10 -15 minute.

Pofta buna!