Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1,2 kg kg | Pulpe de pui Pulpa de pui | |
600 g g | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | |
150 g g | Masline Masline | |
50 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb ) | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
200 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
10 g g | Busuioc Busuioc | |
100 g g | Cascaval ras Cascaval ras | |
70 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
100 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | |
0,5 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui basquaise
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de pui dezosate se lasa in prealabil la frigider cu ulei de masline, sare si piper.
Se prajesc apoi in ulei de masline dupa care se scot si se lasa la scurs.Se toaca julienne, ardeiul gras si ceapa. Se pun intr-o cratita la calit si se lasa acoperite cu un capac.
Dupa ce ardeiul s-a calit se adauga maslinele, busuiocul si zeama de la o lamaie. Amestecul rezultat se pune intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor si peste el se pun pulpele de pui prajite.
Se acopera totul cu cascaval ras si se baga la cuptor, la gratinat. Cand cascavalul este rumenit se poate servi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.