Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
100 ml ml | Sos de soia Sos de soia | |
20 g g | Ghimbir
Ghimbir (proaspat, razuit) | |
20 g g | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
75 g g | Miere Miere | |
Piper Piper | ||
700 g g | Pulpe de pui
Pulpa de pui (superioare, fara piele) | |
20 g g | Ghimbir
Ghimbir (proaspat, tocat marunt) | |
Ulei Ulei | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
450 g g | Fasole verde
Fasole verde (congelata) | |
Ceapa verde
Ceapa verde (decor) | ||
Susan
Susan (decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui la cuptor in stil Asiatic
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregateste o marinada: intr-un bol, pune sosul de soia, ghimbirul razuit; praful de usturoi granulat, mierea, piperul si amesteca bine totul cu ajutiorul unui tel.
Pregateste pulpele de pui. Pune-le in marinada pregatita si ai grija sa fie bine acoperite de marinada. Lasa-le la rece timp de 10 minute.
Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt. Pune pulpele in tava si da-le la cuptor, la 180°C, timp de 25 minute.
Cat timp stau la cuptor, pregateste garnitura de fasole verde. Pune o tigaie pe foc, adauga ghimbirul proaspat, tocat marunt, putin ulei si usturoiul tocat marunt. Lasa 2, 3 minute si apoi adauga si fasolea verde congelata. Lasa pe foc pana se gateste (devine al dente).
Pofta buna!