Mod de preparare
- Carnea tocata o amestecam cu sare si piper si modelam 5 chiftele mari de burgeri. Lasam la frigider acoperite cu o folie de plastic.
- Tocam castravetii marunt si ii amestecam cu iaurtul, mararul tocat marunt, menta rupta si ulei de masline. Dam gust cu sare si piper.
- Taiem rosiile rondele subtiri, ceapa rosie rondele subtiri si salata iceberg julienne subtire.
- Cartofii ii curatam si ii taiem, ii spalam bine, dupa care ii prajim in baie de ulei.
- Pe un gratar incins prajim carnea pentru burgeri si chiflele taiate in doua.
- Partea de jos a chiflei o ungem cu ketchup, asezam carnea, salata iceberg, rosiile si ceapa rosie.
- Stropim totul cu salata de iaurt cu castraveti, asezam capacul de paine si servim cu cartofii prajiti si salata de iaurt cu castraveti.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.