Frigarui de pui cu legume colorate si sos iute

Frigarui de pui cu legume colorate si sos iute

DificultateScazuta
Gatire20 min

Mod de preparare

  1. Taiati toate ingredientele in sferturi si puneti-le pe o frigaruie dupa cum doriti. Asezonati totul cu sare, piper, boia si nucsoara dupa gust sau cu maximum 5 g din toate condimentele pentru cele trei frigarui. Puteti inlocui ridichile rosii cu ardei kapia sau ardei gras rosu pentru un gust clasic si acelasi efect vizual.
  2. Incalziti o tigaie tip grill sau un grill clasic si prajiti frigaruile cate 3-4 minute pe toate cele 4 parti. Dupa 12-13 minute la foc mediu vor fi numai bune de mancat.
  3. Alaturi preparati un sos din 2 linguri de sos de tomate si 5 g de boia.
  4. Pofta buna!

    Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.