Gyros cu piept de pui

Gyros cu piept de pui

DificultateScazuta
Gatire45 min

Mod de preparare

  1. Intr-un castron puneti pieptul de pui taiat , usturoiul, chimenul macinat, scortisoara, oregano uscat, menta proaspata, coaja de lamaie, piperul, sucul de lamaie, uleiul de masline si sare. Amestecati bine si puneti la frigider timp de 2 - 3 ore.
  2. Intre timp pregatiti betisoarele de frigarui si sosul tzatiki. Betisoarele le inmuiati in apa. Pentru sosul tzatiki, puneti intr-un bol iaurtul, castravetele taiat bucatele, mararul, menta, usturoiul si sucul de lamaie si amestecati bine.
  3. Asezati bucatelele de pui marinate pe frigarui si le frigeti timp de 15 - 20 de minute, ungand din cand in cand cu ulei de masline.
  4. Pe o lipie puneti foi de salata, bucatele de pui, felii de rosii si inele de ceapa, iar la sfarsit sos tzatiki. Serviti cu cartofi, cu branza feta, rosii cherry, asezonate cu oregano si ulei de masline.
  5. Pofta buna!