Snitel de porc cu crema de branza de vaci

Snitel de porc cu crema de branza de vaci

DificultateScazuta
Gatire45 min

Mod de preparare

    1. Intai fierbem cartofii, decojiti anterior, in multa apa si cu sare. Cand sunt gata ii lasam la scurs, astfel incat sa iasa aburii din ei. Ii tragem la tigaie, taiati bucati mai mari si fara unt sau ulei, impreuna cu mini varza de Bruxelles, suficient cat sa devina si cartofii, si varza de Bruxelles crocante si cu acea culoare frumoasa aurie.

    2. Batem bine de tot carnea de porc de snitel astfel incat sa fie subtire, pentru a se face foarte repede. Apoi o trecem alternativ prin faina, ou batut si pesmet.

    3. O prajim in baie de ulei 7-8 minute sau pana e aurie. Focul trebuie sa fie bine incins.

    4. Facem sosul din branza de vaci, iaurt, marar si castravete murat tocat marunt. Snitelele se servesc impreuna cu cartofii si varza de Bruxelles, sos de branza si muguri de pin deasupra intregului preparat. Avem legume, avem porc crocant, avem seminte de muguri de pin crocante si un sos genial!

    Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.