Snitel Strindberg si cartofi cu branza si ceapa

Snitel Strindberg si cartofi cu branza si ceapa

DificultateScazuta
Gatire45 min

Mod de preparare

    1. Amestecam mustarul cu ouale, o ceapa taiata marunt, hreanul, faina si condimentele.

    2. Aplatizam usor bucatile de carne cu ciocanul de snitele, apoi le trecem prin compozitia de oua si le prajim in ulei infiebantat. Le rumenim pe ambele parti, la foc moderat.

    Garnitura: 1. Fierbem cartofii in apa cu sare clocotita sau in abur, apoi ii curatam si ii taiem felii. Apoi, incingem uleiul, adaugam ceapa taiata marunt si cartofii si ii sotam la foc rapid 2-3 minute, apoi adaugam patrunjelul taiat marunt si branza de vaci.

    Snitelul se serveste alaturi de cartofii cu branza. Pofta buna!

    Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.