Mod de preparare
Daca folositi betisoare de lemn, scufundati-le in apa calda timp de 20 de minute pentru a preveni arderea.
Intr-un castron, amestecati cuburile de carne de porc cu ulei de masline, usturoiul zdrobit, coaja de lamaie si chimenul. Asezonati cu sare, piper si zeama de lamaie. Amestecati bine si acoperiti cu o folie de plastic si lasati la macerat cat timp pregatiti sosul si grillul.
Pentru sosul Tzatziki, puneti intr-un bol mararul tocat, menta tocata, castravetele taiat, zeama de lamaie, iaurtul si amestecati bine.
Dupa ce ati pregatit si sosul, puneti cubuletele de carne pe betisoarele de lemn, formand frigarui. Dupa ce le-ati format, ungeti grillul cu putin ulei de masline si puneti frigaruile pe el si lasati-le 8 minute, cate 2 minute pe fiecare parte sau pana ce s-au rumenit bine, intorcandu-le mereu pentru a nu se arde sau lipii. Le serviti pe lipie cu sos Tzatziki.