Tagliatelle cu creveti si sos alb

Tagliatelle cu creveti si sos alb

DificultateScazuta
Gatire30 min

Mod de preparare

    Decongelati crevetii conform instructiunilor de pe ambalaj, ii spalati si ii puneti pe un platou (aveti grija sa fie bine uscati). Ii asezonati cu piper si boia dulce.

    Pregatiti o tigaie in care adaugati ulei de masline. O lasati putin pe foc si apoi adaugati crevetii. Ii prajiti 2 minute pe fiecare paret si apoi ii scoateti pe platou.

    Pregatiti sosul. Intr-o tigaie adaugati uleiul de masline, ceapa, usturoiul si vinul. Lasati putin pana se inmoaie ceapa si apoi adaugati parmezanul si cele 2 linguri de mascarpone. Asezonati cu sare si mai lasati 5 minute la foc mic.

    Fierbeti tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le adaugati in sosul alb pregatit mai devreme. Adaugati si crevetii si amestecati usor pana se intrepatrund toate. Serviti alaturi de un pahar de vin alb. Daca mai doriti, mai puteti pune parmezan. Pofta buna!