Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Cotlet de porc Cotlet de porc | |
150 g g | Bacon Bacon | |
120 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
80 g g | Ardei iute Ardei iute | |
50 g g | Usturoi Usturoi | |
80 g g | Ardei gras Ardei gras | |
40 g g | Unt Unt | |
40 g g | Ulei de masline Ulei de masline | |
450 g g | Iaurt Iaurt | |
25 g g | Busuioc
Busuioc (proaspat) | |
25 g g | Cimbru
Cimbru (proaspat) | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTigaie picanta a la Chef Florin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Toate ingredientele, in afara de ardei iute si usturoi, se taie la aceeasi dimensiune, cuburi mari. Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se pun intr-o tigaie incinsa.
Se calesc si se adauga carnea taiata cuburi. Se prajeste carnea bine si se adauga baconul si restul ingredientelor: ceapa, ardeiul gras, frunzele de busuioc, cimbru si patrunjel.
Se soteaza pana cand legumele se gatesc al dente. La final se adauga untul si se amesteca bine.
Se serveste alaturi de mamaliga si neaparat peste soteul iute se pune o lingura de iaurt!