Veloute de pui cu gnocchi

Veloute de pui cu gnocchi

DificultateMedie
Gatire2:00 h

Mod de preparare

    Intr-o oala punem la fiert in acelasi timp puiul impartit in piept, pulpe si aripioare si toate legumele curatate. Lasam la fiert la foc mediu timp de 90 de minute, eliminam spuma si condimentam.

    Strecuram supa si mutam legumele si puiul intr-o tava.

    Intr-o tigaie punem la topit untul, adaugam faina si lasam sa se gateasca la foc mic amestecand pana cand se formeaza o spuma. Adaugam cate un polonic de supa pana cand obtinem consistenta unui sos fluid, apoi adaugam gnocchi la fiert direct in sos.

    Lasam totul cu capac la foc mic timp de 15 minute, iar apoi putem sa adaugam bucati din puiul fiert si legume. La final, adaugam cimbrul tocat marunt.

    Servim fierbinte!

    Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.