Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce) | |
8 bucati bucata | Pulpe de pui
Pulpa de pui (fara os) | |
Sare Sare | ||
800 g g | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
150 g g | Chorizo Chorizo | |
1 linguri lingura | Cimbru Cimbru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui cu chorizo si cartofi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol, puneti zeama de lamaie, uleiul si boiaua si amestecati bine. Adaugati pulpele de pui spalate si uscate si marinate-le bine pana pregatiti celelalte ingrediente. Aveti grija sa fie acoperite toate pulpele de pui. Asezonati cu sare.
Taiati ceapa, spalati cartofii, ii stergeti bine si ii puneti in tava taiati jumatati. Cartofii trebuie sa fie mici.
Adaugati uleiul, ceapa, chorizo si pulpele de pui marinate. Asezonati cu cimbru.Bagati la cuptor, la 180 °C timp de 60 minute sau pana cand se rumenesc frumos si se fac cartofii.
Daca s-au facut pulpele si cartofii nu, le puteti scoate si mai lasati cartofii 5 - 10 minute sau pana s-au facut. Serviti cu o salata verde.
Pofta buna!