Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Risotto Risotto | |
300 g g | Pastarnac Pastarnac | |
100 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
1 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
120 g g | Unt Unt | |
900 ml ml | Supa de legume Supa de legume | |
120 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
50 ml ml | Vin alb Vin alb | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisotto cu pastarnac si rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o cratita punem la calit ceapa in unt, adaugam orezul pentru risotto, lasam sa se gateasca pana devine translucid, apoi stingem cu vinul alb si adaugam o supa pe care o avem la indemana, fie de pui, fie de legume.
Dupa prima hidratare putem adauga si pastarnacul si rosiile uscate, lasam sa se gateasca la foc mediu, amestecand continuu si hidratand ori de cate ori este nevoie pana cand orezul este fiert.
La final, dupa ce orezul are textura dorita, adaugam inca putina supa si oprim focul.
Completam cu untul taiat cuburi si cu branza Grana Padano rasa si patrunjel tocat marunt.
Amestecam si servim fierbinte. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.