Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 felii felie | Cotlet de porc
Cotlet de porc (fara os) | |
150 g g | Branza Brie
Branza Brie (umpluta) | |
200 ml ml | Sos de merisoare Sos de merisoare | |
80 g g | Ceapa Ceapa | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
30 g g | Busuioc Busuioc | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
80 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de porc cu branza Brie si sos de merisoare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Luam feliile de cotlet de porc si le batem bine cu un ciocan de snitele si le masam bine cu sare si piper.
Tocam marunt ceapa, usturoiul si verdeata.
Asezam pe unul dintre capetele carnii bucatile de branza, verdeata, usturoiul si ceapa tocata marunt, apoi rulam bine si strans, direct in folie de aluminiu. Punem rulada la cuptor la 180°C timp de 60 de minute.
Sosul de merisoare il punem la fiert la foc mic cu o lingura de unt. Imediat ce rulada este gata, o scoatem din folie si o asezam intr-o tigaie cu unt sa o rumenim.
Taiem rulada rondele si o servim alaturi de sosul de merisoare. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.