Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Muschiulet de porc
Muschiulet de porc (file) | |
80 g g | Unt Unt | |
50 ml ml | Vin alb Vin alb | |
200 g g | Ciuperci galbiori Ciuperci galbiori | |
120 g g | Ciuperci
Ciuperci (champignon) | |
3 g g | Cimbru Cimbru | |
15 g g | Usturoi Usturoi | |
25 g g | Ceapa Ceapa | |
30 g g | Rucola Rucola | |
50 g g | Baby spanac Baby spanac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEscalop de porc cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiem felii subtiri muschiul file de porc, apoi il batem foarte putin cu un ciocan pentru carne.
Tocam marunt ciupercile champignon si lasam la scurs galbiorii.
Curatam si pisam usturoiul.
Intr-o tigaie intinsa punem unt la topit si asezam feliile de carne. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam usturoiul pisat si ceapa tocata marunt.
Calim, adaugam ciupercile, sotam bine si turnam vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul, apoi adaugam inca o lingura de unt pentru a-i da o consistenta mai cremoasa.
Servim langa o salata din rucola si baby spanac.
Pofta buna!