Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Rosii Rosie | |
250 g g | Conopida Conopida | |
50 g g | Ceapa Ceapa | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
15 g g | Busuioc Busuioc | |
120 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
120 g g | Parmezan Parmezan | |
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 lingurite lingurita | Zahar Zahar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParmigiana de conopida
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocam rosiile marunt si le calim intr-o craticioara cu ulei de masline, ceapa si usturoi tocate marunt si lasam la fiert pana obtinem un sos de rosii. La final, cand sosul de rosii este aproape gata adaugam o lingurita de zahar.
Taiem conopida buchetele si o oparim in apa sarata. Radem pe razatoarea mare parmezanul si mozzarella.
Intr-un vas de cuptor punem sosul de rosii la baza, asezam conopida si deasupra rupem frunzele de busuioc.
Acoperim totul cu branza rasa si lasam la cuptor la gratinat timp de 15 minute la 160°C.
Servim fierbinte.
Pofta buna!